O ovoj politici kolačića

Ova Politika kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se ti podaci koriste te kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke pogledajte naša Pravila privatnosti. Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima privatnosti. Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: www.europedirect-split.hr

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih podataka. Pohranjuju se na vaš uređaj kad se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići pomažu nam da web stranica ispravno funkcionira, učini ju sigurnijom, pružaju bolje korisničko iskustvo i razumiju izvedbu web stranice te da analiziraju što funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina mrežnih usluga, naše web mjesto koristi kolačiće prve strane i kolačiće trećih strana u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni za pravilno funkcioniranje web stranice i ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke.Kolačići trećih strana koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe za razumijevanje izvedbe web stranice, način na koji stupate u interakciju s našom web stranicom, održavanje naših usluga sigurnim, pružanje oglasa koji su za vas relevantni i sve u svemu pružajući vam boljeg i poboljšanog korisnika iskustvo i pomoći ubrzati vašu buduću interakciju s našom web stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Nužni: Neki su kolačići nužni kako biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše web stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje svih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam da se prijavite na svoj račun i dodate proizvode u košaricu te se sigurno odjavite.Statistika: Ovi kolačići pohranjuju podatke poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web stranice posjetile, izvora posjeta itd. Ovi nam podaci pomažu razumjeti i analizirati koliko je web stranica uspješna i gdje potrebno je poboljšanje.

 Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi se kolačići koriste za prilagodbu oglasa koje vam prikazujemo kako bi vam bili značajni. Ovi kolačići također nam pomažu u praćenju učinkovitosti ovih oglasnih kampanja. Podaci pohranjeni u ovim kolačićima mogu se koristiti i od pružatelja oglasa trećih strana za prikazivanje oglasa na drugim web stranicama u pregledniku.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Ove funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.

Prefrence: Ovi kolačići pomažu nam u pohranjivanju vaših postavki i postavki pregledavanja, poput jezika, kako biste imali bolje i učinkovito iskustvo pri budućim posjetima web stranici.

U nastavku je popis kolačića koji se koriste na našoj web stranici.

KolačićOpis
kolacicinfo-kucica-analitikaKolačić se koristi za spremanje pristanka korisnika za kolačiće u kategoriji "Analitika".
kolacicinfo-kucica-funkcionalniKolačić se koristi za bilježenje pristanka korisnika za kolačiće u kategoriji "Funkcionalno".
kolacicinfo-kucica-nuzniOvi se kolačići se koriste za pohranu korisničkog pristanka za kolačiće u kategoriji "Neophodni".
kolacicinfo-kucica-ostaloKolačić se koristi za pohranu korisničkog pristanka za kolačiće u kategoriji "Ostalo".
kolacicinfo-kucica-performanseKolačić se koristi za spremanje korisničkog pristanka za kolačiće u kategoriji "Izvedba".
pregledana_politika_kolacicaKolačić je postavljen, odnosno koristi se za pohranu je li korisnik pristao na upotrebu kolačića ili ne. Ne pohranjuje nikakve osobne podatke.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Ako kasnije odlučite promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, možete kliknuti karticu “Privatnost i pravila o kolačićima” na zaslonu. Ovo će ponovno prikazati obavijest o pristanku koja vam omogućuje da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete privolu.

Osim toga, različiti preglednici nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke preglednika za blokiranje/brisanje kolačića. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.